În ciuda pandemiei, luxul continuă să fie la mare căutare. Comenzile pentru gențile de calitate, din piele, au crescut în ultima perioadă. Iar prețurile nu sunt deloc mici. Produse în România, gențile ajung la brandurile de lux din afară, iar actorul Gerard Butler sau premierul Australiei au în garderoba lor un produs confecționat la Oradea.

Mircea Bule este designer vestimentar încă din anii ’80. Pe Daciana a cunoscut-o în urma cu zece ani când aceasta își manageria propria cafenea. Acum sunt soț și soție, dar și parteneri de afaceri. În ultimul deceniu cei doi au confecționat mii de genți hand-made și în prezent au o sumedenie de clienți din întreaga lume, arată Prima TV.

Confecționarea unei genți poate dura câteva ore sau câteva zile, în funcție de complexitatea produsului comandat. Pandemia nu le-a afectat deloc afacerea. Ba din contra. Mircea și Daciana au petrecut și mai mult timp în cel mai utilizat loc al locuinței : atelierul.

Pentru clienți, calitatea produsului primează în fața prețului ridicat. Printre clienții celebri ai atelierului din Oradea se află actorul Gerard Butler sau premierul Australiei. (sursa)

Articolul precedentParlamentul European dă în judecată Comisia Europeană. Când era în folosul României, NU a făcut-o!
Articolul următorCe explicații dă Cîțu după ce a fost văzut discutând cu liderul AUR, George Simion