Un tânăr de 19 ani care conducea băut a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieşire din localitatea Sântimbru, judeţul Alba. Trei tineri au murit, alţi trei fiind răniţi. Şoferul avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

”În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Alba. 

La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, au fost găsite 6 persoane rănite, 3 dintre aceeastea prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre tineri în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani. 

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment. 

Un accident similar a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la 2 Mai, unde un tânăr drogat a lovit cu maşina mai mulţi pietoni, doi dintre ei pierzându-şi viaţa. (sursa)

Articolul precedentRoboții pompierilor au evitat și mai multe victime omenești în explozia de la Crevedia. Au fost aduși de curând în țară
Articolul următorRomânia, printre cele mai verzi economii ale lumii. Peste Germania sau Olanda (GRAFIC)