Acest eveniment, unic în România, care a transformat Oradea în epicentrul artei naive contemporane româneşti, a ajuns la cea de-a X-a ediţie.

În fiecare octombrie, orașul devine un tărîm al minunilor, iar sălile de expoziție se umplu de opere pline de farmec și inocență. Este o ocazie de a descoperi tradiția și cultura românească într-o manieră autentică, cu o notă personală și o perspectivă neobișnuită.

Vă invităm aşadar la vernisajul expoziţiei celei de-a X-a ediţii a Festivalului Naţional de Artă Naivă, care va avea loc joi 19 octombrie, ora 17:30, la Muzeul Ţării Crişurilor (str. Armatei Române nr. 1/A), fiind precedat de un scurt intermezzo muzical (la vioară: Fodor Jozsef, membru al Filarmonicii Oradea).

https://www.facebook.com/events/1019002782677411?active_tab=about

Știm că iubești cultura în general, arta şi culorile, deci ia-ţi familia şi prietenii şi hai să ne vezi! O să-ţi placă de noi! Şi nouă de tine!

Mircea Stroe, Asociaţia Artiştilor Naivi din România

www.artistinaivi.ro

Articolul precedentIT-ul a devenit cel mai mare creator de locuri de muncă. Activităţile de realizare de software devin al doilea mare angajator, după comerţ (GRAFIC)
Articolul următorPresa maghiară: România a depășit Ungaria în ceea ce priveşte PIB-ul pe cap de locuitor