Mihai Radu: Iohannis pare cel mai plictisit om de pe planetă în momentul ăsta. Mai bine îi dai să numere boabele de orez dintr-o pungă de pe raftul magazinului decât să aștepte să i se termine acest oribil mandat. Un om care nu iubește oamenii, urât de un popor întreg, trage să dispară cum trag alții să moară. Nepotrivire de caracter mai mare nu ai fi găsit nici în mariajul dintre Terente și gaura cheii.

Iohannis nu mai apare, îi e scârbă să fie văzut de populime, are o angoasantă senzație de goliciune. Își dorește să nu ne fi cunoscut, își dorește ca gardurile de la Cotroceni să poată să oprească jetul de energie negativă trimis de cetățeni.

Iohannis e disprețuit și Iohannis îi disprețuiește pe cetățeni.

„Solicit autorităților luarea de măsuri urgente pentru cei răniți astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete“ – zise el, a mia oară, că ce tocmai s-a repetat să nu se mai repete. Probabil e textul șablon de postat pe Facebook pe care îl are un consilier, salvat în folder-ul „Tragedii & alte căcaturi“.

Ar trebui găsite prin Constituție niște căi de plecare a președintelui într-un fel discret, în tăcere, într-o noapte, iar noi, cetățenii, să ne facem că nu știm, că n-am văzut, și atât. Să nu se mai amintească de el, să nu îl mai vedem, să nu mai aibă dreptul de-a se întoarce vreodată pe-aici. (catavencii.ro)

Articolul precedentBihorul sub cod galben
Articolul următorPropunere: confiscarea mașinilor şoferilor drogați. Termenul pentru restituirea permisului anulat ar putea crește la 3 ani: „Vrei carnet, test antidrog”