Comisia Europeană a respins ieri afirmațiile din media conform cărora doar a mână de oameni au participat la o petrecere virtuală organizată luna trecută.

Un corespondent de presă a postat pe Twitter, în noiembrie, că doar cinci persoane s-au prezentat la o petrecere din metaverse, organizată de către Departamentul de ajutor extern al Comisiei, pentru a-i face pe tineri mai entuziasmați de UE. Jurnalistul a relatat că în cele din urmă a rămas singurul invitat la petrecere, după conversații inițiale cu cinci alte persoane, uluite, care au dispărut ulterior.

Comisia a contestat această relatare, afirmând că aproximativ 300 de vizitatori au participat la eveniment, care a constat în avataruri dansând pe muzică house.

Departamentul de ajutor extern al CE a cheltuit 387.000 de euro pentru a dezvolta o platformă metaverse prin care să-și promoveze inițiativa. (sursa)

Articolul precedentAsta mai lipsea în regiune! Erdogan avertizează că rachetele turcești pot lovi capitala Greciei, dacă Atena „nu își păstrează calmul”
Articolul următorUnul dintre românii blocaţi pe aeroport în Anglia și-a rupt pașaportul de nervi (VIDEO)