Raport desecretizat (via printreranduri.net) privind autoevaluarea „autorităților” de dreapta după mai bine de un an de „luptă” cu pandemia:


– încă tot nu avem suficiente paturi disponibile în secțiile ATI
– nu avem nici suficienți ostași de trimis în bătălie: nu a fost suplimentat numărul de medici, așa că transferăm de unde putem și îi folosim tot pe cei care deja sunt obosiți și epuizați
– ventilatoare nu fac față, iar cele achiziționate „strategic” la suprapreț zac în depozitele UNIFARM

– măștile nu sunt conforme, dar sunt obligatorii
– testarea populației: merge la fel de prost ca înainte
– avem deficit de „muniție”: oferta noastră de vaccin nu acoperă cererea populației. Stăm la mila aliaților noștri din UE și NATO, pentru că noi nu am fost în stare să facem nimic. România e abia pe locul 28 din Europa din 33 de state privind rata vaccinării populației. Adică, doar 5 țări europene vaccinează mai prost decât noi!
– în ceea ce privește susținerea economiei naționale, am acordat cel mai mic ajutor din UE către oameni și companii: doar 2,3% din PIB, în timp ce media în UE a fost de 10,6%! Absolut toate țările foste comuniste din UE sunt înaintea noastră. Ne-a depășit chiar și Congo!
– am împrumutat peste 20 de miliarde de euro și am ajuns la un deficit bugetar record, totuși nu știm ce am făcut cu banii sau, dacă știm, nu vrem să vă spunem
– suntem în Top 10 în lume, într-un clasament al mortalității în exces raportat la populație. Potrivit datelor Financial Times, în timpul pandemiei, în România au murit în jur de 2.100 de oameni la fiecare milion de locuitori, în plus față de anii precedenți.
– 41 de persoane au murit cu zile din cauza unor incidente care ţin de siguranța în spitale și nu de COVID.

– am reușit să îl sacrificăm până la urmă și pe Vlad Voiculescu, deși nu a fost ușor, pentru că la noi nimeni nu se gândește să demisioneze. Doar pesediștii sunt așa de fraieri!

Suntem deja în valul trei, iar cifrele și faptele vorbesc de la sine! Continuăm „lupta”! E clar că suntem cei mai buni și că vă puteți baza pe noi! (printreranduri.net)

Articolul precedentUSR pleacă sau rămâne, dar pierde
Articolul următorCamera Deputaților TAIE indemnizațiile a ȘAPTE deputați, majoritatea USR – PLUS, pentru absențe