O cititoare BihorNews.ro ne transmite o informație care, dacă se va verifica, are potențialul de a se transforma într-un scandal imens, poate chiar cu iz penal, după cum sugerează bihoreanca.

Este vorba, spune doamna, despre intenția CJ Bihor și a Primăriei Oradea de a trece toate terenurile din jurul drumurilor din Zona Metropolitană unde se lucrează în prezent, în intravilanul localităților, ceea ce va face ca valoarea acestora să explodeze pur și simplu!

Asta, adaugă cititoarea noastră, după ce o mână de oameni, în general peneliști apropiați puterii locale, au cumpărat suprafețe extinse în zonele respective, desigur, la prețuri de terenuri agricole!

Pur și simplu, spune ea, aceste persoane vor deveni, peste noapte, milionari în euro, din pix. Sunt tare curioasă cine vor fi beneficiarii acestui tun, când și cu ce prețuri au cumpărat terenurile cu pricina.

Mai mult, ne scrie doamna, mă întreb câți bani va face partidul de guvernământ din Bihor din această afacere, poate pentru a fi folosiți anul viitor pentru propagandă…

Este, credem noi, o informație care merită urmărită!

Articolul precedentTranzacție record pe piața de retail din România. Ar putea apărea un „monstru” cu peste 2.600 de magazine
Articolul următorPrognoza meteo pe patru săptămâni: Zi de vară până-n seară