timesnewroman.ro: Veşti proaste pentru cetăţenii Ungariei! Aceştia vor intra mai greu în Statele Unite începând de marţi, măsura fără precedent fiind necesară din cauza unor preocupări legate de securitate.

Mai exact, explică autorităţile de la Washington, americanii se tem că ungurii ar putea încerca să le fure Pennsylvania. „Există această teorie că maghiarii ar fi fost primii în Pennsylvania, bazată pe faptul că Arpad n-a văzut picior de amerindian când a descălecat acolo”, explică Jim Chesterfield, expert în dinozauri.

„În fiecare an, sute de mii de cetăţeni maghiari îşi iau viză de SUA special ca să meargă în Pennsylvania, sau cum îi zic ei, Peniserdély. Ce ne facem dacă mâine mă duc la Kauflandul din Philadelphia şi nu reuşesc să-mi iau un triplu whopperburger că nu ştiu să-l cer în limba lor?”, îşi dă cu părerea Mike Marlboro, viceşerif al micuţului stat american. (sursa)

Articolul precedentSUA limitează vizele pentru cetățenii maghiari cu pașapoarte emise în perioada 2011 și 2020. Sunt afectați și românii care au luat cetățenie ungară
Articolul următorDe joi, canicula se întoarce și va cuprinde toată țara (HARTA)