printreranduri.net: Știți ce i-au luat liderii PNL președintelui partidului de ziua sa? Funcția!

„Marele” liberal Florin Vasile Cîțu a înțeles că nu se mai bucură de sprijinul „echipei sale câștigătoare” din PNL și și-a dat demisia din funcția de președinte al partidului. Prin gestul său, i-a salvat de la penibil pe toți camarazii săi de până ieri, care trebuiau să arunce cu pietre în cel căruia îi ridicaseră o ridicolă statuie de lut, în urmă cu numai cîteva luni.

Rămâne totuși o întrebare întrebătoare către șefii din PNL și de la Cotroceni care au gândit și au executat acest plan al debarcarii ce seamănă, vorba unui fin observator, cu o „amputare cu drujba”: de ce ne-ați futut viața aproape tot anul 2021 ca să-l impuneți pe Cîțu președintele partidului, ca după 6 luni să îl și schimbați?

Cîțu a fost un personaj sinitru și un „lider” de paie, un parvenit care nici nu trebuia să ajungă ce a ajuns. Asta se știe. Nimeni nu plânge după el. Că a fost mazilit chiar de ziua lui nu mai trezește niciun sentiment de compasiune în nimeni. Nici măcar în rândul activului de partid.

Dar noi, cetățenii acestei țări (care am i-am suportat deciziile cu stoicism sperând că ne va fi bine) cu ce am greșit? Ce au făcut românii de merită astfel de „spectacole” nereușite de stand up comedy ?

După demisia lui Cîțu, ”competiţia este deschisă pentru preşedinţia PNL”. Și e așa de mare ”competiția” la PNL că deja se și știe câștigătorul: generalul Nicolae Ciucă. Stau să mă întreb ce partid liberal mai e PNL dacă acceptă pe nemestecate chiar toate deciziile de la Cotroceni? Cum poți pretinde că ești liberal în cuget și simțiri și să te revendici de la Brătianu când nu faci altceva decât să pui ștampila sau să slobozești scuipatul în direcția indicată de Klaus Iohannis? Nimeni din intelighenția penelistă nu sesizează absurdul situației în care au ajuns? „Liberalii” adevărați nu sesizează paradoxul de a fi conduși de un militar sfertdoct care întâi execută ordinul (lui Iohannis) și abia pe urmă discută problema în partid? (printreranduri.net)

Articolul precedentAlertă de ninsori și vreme rece, emisă de ANM. Iarna revine în anumite regiuni din țară. Minus două grade la Oradea
Articolul următorAstăzi, Zelenski vorbește Parlamentului. Un ziarist refugiat din Cernăuți descrie cum, din „dușmanul Ucrainei”, România a devenit prieten. Exercițiile militare de teama României au durat până acum 8 ani!