Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, INTERLOG COM SRL și CORPORACTIVE CONSULTING SRL, a organizat joi, 3.11.2022, la Aleșd, Bursa Locurilor de Muncă, în cadrulproiectului „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs” – POCU/909/2/4/150192.

La acest eveniment au fost prezenți un număr de 29 de angajatori, furnizori de formare și instituții publice, care au oferit aproape 900 de locuri de muncă din care peste 45 pentru persoane cu studii superioare.

Evenimentul a fost onorat de prezența a peste 350 de persoane care au susținut un număr de peste 667 de interviuri, în urma cărora au fost selectate pentru un interviu ulterior sau angajare peste 83 de persoane.

Mulțumim pe această cale celor prezenți la acest eveniment pentru participare și pentru încrederea acordată – a declarat Bekesi Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

„SICONET – Servicii Integrate, Calificare şi Ocupare, pentru tinerii NEET’s”- Cod SMIS 150192- Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Articolul precedentPrincipala ipoteză pe care merg anchetatorii în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București
Articolul următorANI o acuză pe userista Clotilde Armand de incompatibilitate după ce s-a numit managerul unui proiect finanțat din fonduri UE. Și-a mărit singură și indemnizația / A fost sesizat Parchetul Înaltei Curți