Cea mai bună prietenă a unei mirese, care s-a lăsat „furată”, nu s-a mai întors la nuntă ci la spital după ce șoferița a pierdut controlul volanului și a întrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Câțiva prieteni au furat-o pe mireasă de 40 de ani de la nunta care se desfășura în comuna Moscu. La volan se afla prietena ei, de 29 de ani, venită din județul Brașov, conform Știrileprotv.

Se îndreptau către orașul Târgu Bujor când, distrasă de atmosfera creată de nuntașii din mașină, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat într-un vehicul parcat pe marginea drumului, mai notează sursa citată.

Așa că mireasa, aflată pe scaunul din dreapta, față, a ajuns la Târgu Bujor, dar nu într-un club, cum plănuia, ci la spital.

Medicii au lăsat-o să se întoarcă la nuntă numai după ce i-au pus piciorul în ghips, pentru că s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng și mai multe zgârieturi pe tot corpul. Prietena miresei nu consumase alcool, au stabilit polițiștii rutieri, însă pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (sursa)

Articolul precedentServiciile stomatologice, gratuite pentru români. Ce proceduri sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate
Articolul următorSUA limitează vizele pentru cetățenii maghiari cu pașapoarte emise în perioada 2011 și 2020. Sunt afectați și românii care au luat cetățenie ungară