Pornit ca un eveniment spontan, dedicat libertății de exprimare, mitingul antimască din Piața Victoriei a degenerat rapid în haos după ce un grup de daci liberi care protestau împotriva botniței s-a ciocnit cu o falangă de soldați romani care veniseră să strige împotriva vaccinurilor.

„N-am mai văzut o asemenea gîlceavă de la războaiele din 101-102“, povestește un martor ocular, care venise să protesteze împotriva oamenilor care nu sînt de acord cu el pe Internet.

„Mai întîi s-au jignit unii pe alții făcîndu-se legionari, apoi s-au făcut sexo-marxiști, după aia au început să zică fiecare din ei că ei au fost primii care au zămislit poporul român.

Dacii le-au spus romanilor că ei au fiecare cîte doi lupi în ei, romanii le-au răspuns că ei au cîte trei lupi în ei: pe Remus, pe Romulus și pe lupoaică. În cele din urmă, romanii au început să cînte «Noi sîntem romani, noi sîntem romani, noi sîntem aici pe veci stapani», în timp ce dacii liberi au început să scandeze «Armata voastră, armata voastră, nu este a XIII-a Gemina, e o glumă proastă».

Din fericire, momentul tensionat a fost depășit rapid cînd un grup de pecenegi liberi a venit să protesteze împotriva antenelor 5G și toată lumea s-a adunat la niște pîine și circ.“ (sursa)

Articolul precedentGheorghiţă: Ar putea fi nevoie de o a treia doză de vaccin împotriva Covid-19, cu un ser adaptat
Articolul următorLista noilor restricții care intră în vigoare de duminică în România / Modelele declarațiilor pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator