Trecerea dintre ani va fi marcată, pe lângă cele din București, de petreceri în aer liber, concerte și spectacole de artificii în marile orașe din țară. 

Primăria Sibiu organizează o petrecere de Revelion în Piața Mare

Sibienii sunt așteptați în Piața Mare să petreacă de Anul Nou cu un spectacol intitulat „Poveste de Iarnă”. Vor concerta Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, din Republica Moldova, împreună cu o orchestră folclorică. Spectacolul va începe la ora 22.30 și va avea o durată de aproximativ două ore. În deschidere va urca pe scenă, de la ora 21:30, DJ Funky Drop. Nu va lipsi nici spectacolul de artificii de la miezul nopții.

Concert The Motans în Piața Victoriei din Timișoara

În Timișoara, petrecerea începe de la ora 18:00, în Piața Victoriei, unde vor urca pe scenă, pe rând, mai multe trupe locale. Trecerea dintre ani va fi sărbătorită în compania lui The Motans, arată tion.ro. Revelionul în aer liber din centrul Timișoarei este organizat de Casa de Cultură, precizează sursa citată. În deschiderea spectacolului va urca pe scenă DJ Zolee Vee. Vor cânta ulterior trupele timișorene VERSUS, Phaser, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo De Ziduri, Monokrom și Pragu’ de Sus. Invitatul special al serii va fi The Motans, cu care petrecerea va continua până după miezul nopții. La ora 00:00 va avea loc un spectaculos foc de artificii.

Spectacol de artificii în Piața Unirii din Oradea

Primăria Municipiului Oradea organizează petrecerea dintre ani în aer liber, în Piața Unirii. Spectacolul începe duminică seara, la ora 22:00, cu live DJ Set – DJ Evga.  Artificiile de la miezul nopții vor fi lansate dinspre statuia Mihai Eminescu – Malul Crișului Repede, din zona parcării subterane.

Petrecerea de Revelion de la Buzău are loc în Parcul Crâng

Buzoienii care vor să petreacă în aer liber trecerea dintre ani sunt așteptați în Parcul Crâng. Pe scenă vor urca Andia, Laurențiu Cazan și alți artiști locali precum: Mina, Ilie Caraș, Mario Buzoianu, Claudia Colniceanu, Teodora Bîrsan, Alexandra Panaete și trupa Nemuritorii. Petrecerea începe la ora 20:00 şi se va termina în jurul orei 01:00 noaptea, după un focurile de artificii.

Concert cu Ștefan Bănică jr. în Slatina

Ștefan Bănică jr. va concerta de Revelion 2024 în Parcul Tineretului din Slatina. Potrivit autorităților locale, programul va fi deschis la ora 21:30 de un DJ, apoi trupa MashUp Band va continua spectacolul de la ora 22:15. Începând cu ora 23:10, urcă pe scenă Ștefan Bănică jr. La miezul nopții, cetățenii se vor bucura de un spectacol de artificii. (sursa)

Articolul precedentProgramul magazinelor de Anul Nou
Articolul următorÎn 2024, aproape jumătate din populaţia lumii va fi chemată la urne