timesnewroman.ro: Patronii din HORECA dovedesc încă o dată că se uită numai la bani dar nu sunt interesați să ofere servicii mai bune. Un turist din Breaza aflat la Costinești a pățit-o pe pielea lui, când proprietarii hotelului i-au mai cerut 15 lei pe zi că are vedere la drone maritime.

„Domnule, eu am mai fost și în Grecia și în Bulgaria, și la turci, păi acolo nu te taxează pentru fiecare rahat. În plus agenția de turism m-a înșelat, mi-a spus explicit că nu sunt drone sau vreun pericol la Marea Neagră, că au garanții de sus de tot”, s-a plâns turistul pe rețelele de socializare.

Astfel, acesta va trebui să mai scoată pentru următoarele trei nopți încă aproape 50 de lei din buzunar pentru ceva ce nu a solicitat. „Să fiți ai dracu cu litoralul vostru, eu aici nu mai vin, la anul mă duc la bulgari”, a amenințat românul întreaga suflare HORECA de pe litoralul românesc. (sursa)

Articolul precedentRemediul care reduce cu 50% riscul de a suferi un infarct sau un accident vascular cerebral
Articolul următorDe ce crește din nou prețul carburanților. “Fenomenul poate dura o lună, două, trei, dar la un moment dat se reduc stocurile”