timesnewroman.ro: Presa din Kiev o laudă din nou pe bătrânica care acum câteva luni a doborât o dronă rusească cu un borcan de murături. Doar că de data aceasta bătrânica a reușit o performanță mult mai mare și a doborât un avion de vânătoare Suhoi 57, cel mai modern avion al armatei ruse.

Ea spune că se pregătea să arunce bradul pe geam, ca-n fiecare an, când a sesizat cu coada ochiului avionul rusesc. „De când l-am văzut, am știu ce trebuie să fac“, a spus bătrânica pentru presa din Kiev. „Așa că am îndreptat bradul spre avion și l-am aruncat cu toată puterea mea spre el. Câteva secunde mai târziu, avionul era în picaj.“

Chiar dacă avionul a fost doborât, pilotul rus a reușit să se catapulteze în ultimul moment. Bătrânica a văzut însă catapultarea, așa că a pus mâna pe un borcan de murături și l-a lovit pe în plin pe pilot, acesta leșinând.

Vestea că bătrânica a doborât cu bradul un avion inamic s-a răspândit rapid prin Kiev, așa că mii de locuitori ai orașului și-au lăsat deja brazii la ușa bătrânicii, în speranța că va doborî cu ei multe alte avioane rusești. (sursa)

Articolul precedentUn deputat PNL, aliat cu Cîțu, cere demisiile lui Ciucă și Bode, acuzați de plagiat
Articolul următorCe să mănânci ca să trăiești mai mult și mai bine: Cercetătorii au o veste bună