Reprezentanții Partidului Social Democrat îi acuză pe liberali că, prin faptul că nu fac public bugetul înaintea alegerilor, pregătesc ”decizii care nu sunt pe placul alegătorilor”.

”Este o înșelătorie grosolană când PNL le spune românilor „Dați-ne votul și după aceea vă spunem cum arată bugetul”. Vor să se vadă cu sacii de voturi în căruță și după aceea să anunțe austeritatea!

”Dacă n-ar avea ceva de ascuns, ar prezenta bugetul”

Refuzul de a face public bugetul este dovada clară că Guvernul PNL pregătește decizii care nu sunt pe placul alegătorilor. Dacă n-ar avea ceva de ascuns, ar prezenta bugetul, exact cum a făcut aliatul lor, Cioloș, în 2016. Azi, însă, USR-PLUS invocă TRANSPARENȚA doar în proiectele de guvernare – în viața reală, evită să ceară așa ceva de la PNL chiar pe tema transparenței bugetare!

”Așa arată o guvernare a Dreptei Unite în Minciună!”

USR-PLUS știe că pierde masiv voturi alături de liberali dacă Orban și Cîțu prezintă acum bugetul pe 2021, cu măsuri de austeritate! Așa că tace vinovat!

Așa arată o guvernare a Dreptei Unite în Minciună!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. (sursa)

Articolul precedentAlegeri SUA 2020 Ziua decisivă: Trump și Biden își dispută azi președinția Americii
Articolul următorDocument. CNSU propune purtarea obligatorie a măștii în toate județele cu o rată mai mare de 1,5. Doar 10 sunt în scenariul verde