Biroul de presă al Federație Sindicatelor din Finanțe anunță printr-un comunicat de presă amânarea acțiunilor de protest prevăzute pentru azi și mâine.

După întâlnirea avută la Ministerul Finanțelor, informează sindicaliștii, ocazie cu care conducerea minisetrului le-a prezentat proiectul Ordonanței de urgență privind egalizarea veniturilor salariale la nivelul maxim pentru funcții similare – proiect care va intra în procedură de avizare, aceștia au decis amânarea acțiunilor de protest programate pentru zilele de marți, miercuri și joi.

O dată ulterioară pentru noi proteste ar putea fi stabilită de către sindicaliști în funcție de respectarea de către minister a revendicărilor principale, respectiv:

– păstrarea locurilor de muncă

– egalizarea salariilor la nivelul maxim în plată pe fiecare funcție, grad profesional și gradație în cadrul sistemului fiscal

– introducerea în noua lege a salarizării a familiei ocupaționale finanțe și a unei grile de salarizare corespunzătoare complexității activității desfășurate.

Articolul precedentCopiii români ajung să consume droguri înainte de 13 ani. Medicii avertizează: Le combină pentru senzații intense, efectul e devastator
Articolul următorCea mai profitabilă companie minieră din România a ajuns pe pierdere. Iazul industrial uriaș din Apuseni va fi și mai mare (VIDEO)