În episodul de ieri Libertatea v-a prezentat cum funcționează achizițiile PNL la nivel local. 

După câștigarea guvernării, partidul numește oameni care favorizează primarii PNL.

“Dezvoltăm România”, pe baza carnetului de partid

Finanțări condiționate de voturile pentru Iohannis

Pe 25 mai 2016, Sorin Frunzăverde, fost președinte al PD-L și apoi al PNL Caraș-Severin, fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, fost ministru, a fost condamnat, definitiv, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Condamnarea a venit pentru că liderul politic local și-a folosit influența de ordonator de credite pentru a obține voturi pentru candidatul prezidențial din 2014, Klaus Werner Iohannis.

Sorin Frunzăverde a decedat anul trecut, cu puțină vreme înainte de turul I al alegerilor prezidențiale, dar în urma sa a rămas sentința și au rămas înregistrările redate de procurori în rechizitoriul care a dus la condamnarea sa.

Citeşte întreaga ştire: PNL-Leaks 2. Cum își direcționează partidul de la guvernare banii către primarii care aduc voturi. “Tot ce aveți depus la CNI până acum le putem pune pe o «listă scurtă»”

Articolul precedentSpecialiștii din întreaga lume caută soluții pentru a controla răspândirea coronavirusului, înainte de apariția unui vaccin
Articolul următorAnthony Fauci, epidemiolog-șef SUA: “Efectele pe termen lung ale COVID-19 la tineri pot fi problematice”