Așa cum ne-au relatat recent surse familiare cu subiectul, soțul doamnei ministru demisionar al Sănătății tocmai ce a fost angajat, după vreo patru încercări ratate, la Spitalul Municipal din Oradea, în urma unui concurs unde s-ar fi prezentat doar el! ȘI UNDE, BĂNUIM NOI, NU VA LUCRA VOLUNTAR, CI PE BANI. Pe bani mai mulți decât la propria clinică privată

În același timp, așa cum recunoaște chiar domnia sa (fără să fi spus însă nimic public anterior și fără să își asume nicio vină că doar, noa, a fost numai ministrul Sănătății!…), personalul din centrele de vaccinare este neplătit din luna MAI!

Astfel, ministrul demisionar al Sănătății, Ioana Mihăilă, spune că Sănătatea a ajuns „la fundul sacului”. Personalul medical și registratorii din centrele de vaccinare nu au primit banii pentru munca lor din luna mai, cauza fiind „tergiversarea rectificării bugetare”.

Ioana Mihăilă a spus, într-o conferință de presă marți, că lipsa banilor nu este o noutate, dar s-a acutizat în ultimele săptămâni.

Ioana Mihăilă a spus că ultima plată pentru cadrele medicale și pentru registratorii medicali din centrele de vaccinare a fost aferentă lunii mai. (sursa)

Poate așa sunt plătiți și miniștrii, nu?…

Articolul precedentIoan Mang. Ce va face PSD în continuare pentru consumatorii vulnerabili
Articolul următorLinia de cale ferată dintre Gara de Nord şi Otopeni intră în reabilitare, la mai puțin de un an de funcționare!