Pe 30 octombrie se vor împlini 5 ani de la incendiul de la Colectiv, moment în care România a fost pusă față în față cu una dintre cele mai ucigătoare minciuni din istoria sa recentă. Deși demontată, ea continuă să ne guverneze și astăzi viața, în forme și cu intensități diferite. De la realegerea primarului Piedone și până la nedeclararea infecțiilor nosocomiale de către managerii de spitale, susținuți de ”placa” declarațiilor politicienilor, începând cu șeful statului, realitatea din Sănătate oferă comunității un sentiment acut al neîmplinirii. Azi, un prim episod.


Citeşte întreaga ştire: COLECTIV 5 ani. Întrebat de ce mor românii în spitale, președintele Iohannis a spus ”ne considerăm informați” în 2016 și ”voi cere o informare” în 2020!

Articolul precedentAvertisment! Datoria publică a crescut în doar opt luni din 2020 cu 76 mld. lei, peste întreaga datorie pe care România o avea în 2008, anul debutului precedentei crize.
Articolul următorMinciunică! Liderul deputaților USR spune că nu l-ar fi votat niciodată pe Florin Iordache (PSD) la șefia Consiliului Legislativ. Dar l-a votat