Motivul misterios pentru care Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu a fost dezvăluit, în sfîrșit, chiar de premier, care a mărturisit într-un podcast cu Serghei Mizil că a trebuit să-l dea afară pe fostul ministru al Sănătății după ce acesta i-a spus într-o zi că Foo Fighters sînt sub Nirvana la toate capitolele.

„Sînt un om tolerant, n-am nici o problemă dacă mai mor oameni aiurea la ATI sau dacă Poliția duce oameni pe cîmp și se pișă pe ei, dar totul pînă la Foo Fighters. Am peste zece tricouri cu ei, nu permit ca orice diletant venit de pe stradă să-i vorbească de rău.“

Surse din Guvern spun că Vlad Voiculescu nu s-a mulțumit să spună că Foo Fighters sînt sub Nirvana, acesta a afirmat și că Foo Fighters n-ar fi existat niciodată dacă Kurt Cobain nu se sinucidea, cel mai probabil din cauza mafiei din sistemul medical românesc. La rîndul său, secretarul de stat Andreea Moldovan a zis că Dave Grohl e doar un toboșar.

Pentru a clarifica pentru totdeauna problema, Florin Cîțu a ordonat formarea unui grup de lucru la nivelul Guvernului care să determine că Foo Fighters sînt peste Nirvana și oricine spune altceva este un dușman al poporului. (catavencii.ro)

Articolul precedentComisia Europeană ne respinge pentru a doua oară propunerile pentru Planul Național de Redresare și Reziliență
Articolul următorKlaus Iohannis, grav afectat de rugină după ce a mers cu bicicleta prin ploaie