Atacatorii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost surprinși de camerele de supraveghere. Doar că erau mascați…

Deși au trecut cinci zile de la jaful care a dus la moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, anchetatorii nu au deocamdată niciun suspect. Identificarea acestora este complicată deoarece indivizii aveau fețele acoperite, iar procurorul de caz spune că nu este exclus ca făptașii să fi fost cetățeni străini, posibil ucraineni sau armeni, relatează Pro TV.

Deși câteva camere de supraveghere din oraș i-au surprins pe cei trei indivizi plecând de la locul faptei, calmi, mergând la pas, aceștia nu și-au descoperit fețele. Unul dintre ei fuma, iar după aproximativ 700 de metri, au ieşit din vizorul camerei, astfel că nu se ştie încotro au luat-o.

Ancheta devine tot mai complicată și pentru că în vila afaceristului anchetatorii nu au găsit nicio amprentă. Se pare că toți cei trei indivizi au purtat mănuși. În plus, singurul martor care i-a văzut – fiica omului de afaceri – nu a putut da indicii care să conducă la realizarea portretelor acestora.

Expert criminalist: Sunt oameni care își doresc să trăiască cu venituri pe care nu le muncesc

“Sunt sigur că anchetatorii vor avea în vedere persoane care au mai comis asemenea fapte și pretabile să comită asemenea fapte. Cred că ar putea face parte din mediul infracțional, sunt oameni care își doresc să trăiască cu venituri pe care nu le muncesc și cu siguranță cu un trecut infracțional și de mare violență.

Avem de-a face cu un jaf și s-a strecurat ca element negativ prezența victimei la locul faptei, ceea ce se întâmplă de multe ori”, a spus Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist.

Oamenii legii încearcă în continuare să găsească careva probe care îi vor duce pe urmele făptașilor.

“A venit multă Poliţie, criminaliști, au verificat toate casele de aici ne-au întrebat dacă cunoaștem dacă am văzut mișcare și vă daţi seama că nu am băgat de seamă”, a spus un bărbat. (dcnews.ro)

Articolul precedentNeuralink începe testele pe oameni pentru cipurile implantate în creier. Ce condiții trebuie să îndeplinească primii 11 voluntari care vor fi aleși
Articolul următorBucureștiul și Oltenia sunt regiunile cu cea mai mare speranță de viață