Românii se abţin cu greu de la mâncare la mesele de sărbători, care sunt mereu pline cu bunătăți, dar apoi se plâng de kilogramele în plus și vor să slăbească rapid.

Carmen Brumă te învaţă cum să slăbeşti după Paşte. Soluția pentru cei care își doresc un corp armonios este dată de Carmen Brmă. Partenera lui Mircea Badea este nutriţionistă şi are o alimentație sănătoasă, pe lângă care face şi foarte mult sport.

Iată sfaturile lui Carmen Brumă pentru a scăpa de kilogramele acumulate de Paşte, potrivit Click!:

  • încearcă să elimini pentru început alimente precum cașcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din făină albă, mezelurile, dulciurile și băuturi gen: alcool, sucuri dulci, frappe-uri;
  • nu mânca nimic după apusul sorelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare;
  • fă mișcare de 4-5 ori pe săptămână. Poți să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Oricare dintre variante poate funcționa cu condiția să fii perseverent.4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidrați de genul orez, pâine, paste, mămăligă;
  • cina trebuie să conțină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon, iar 3-4 ore de repaus alimentar între cină și momentul în care te duci la culcare te ajută în procesul de slăbire;
  • începe ziua cu un pahar mare de apă pe stomacul gol. Organismul după somn este deshidratat iar pentru a slăbi corpul are nevoie de apă. Bea apă constant pe tot parcursul zilei. Necesarul de apă este 30-35 ml pe kg/corp

„Burta nu este doar inestetică ci și riscantă pentru sănătate. Cea mai periculoasă grăsime din corp este cea situată în zona de mijloc a corpului, adică pe abdomen și în interiorul lui printre organe, așa numita grăsime viscerală.

Obezitatea abdominală înseamnă risc crescut de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare, infarct sau accident vascular cerebral. Acumularea de grăsime în zona abdominală se întâmplă cu predilecție bărbaților, femeilor la menopauză, fumătorilor, sedentarilor și persoanelor care consumă frecvent alcool și dulciuri rafinate”, a mai spus Carmen Brumă. (sursa)

Articolul precedentOraşul din România în care se prepară vinuri ca în Toscana. Cât costă o noapte de cazare pentru două persoane la o cramă cu tradiţie
Articolul următorStartup-ul Ynsect, care produce hrană din insecte, concediază 20% dintre angajați, dar obține și finanțare suplimentară de 160 milioane EUR (VIDEO)