Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români. Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă.

Gabriela a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea ea, relatează Alephnews.ro. Și a fost. Activitatea ei în MAI a fost remarcată, admirată și recompensată de ministru, de premier și de președinte de Ziua Națională, prin decret. (sursa)

Articolul precedentPreotul Eugen Tănăsescu atrage atenția Guvernului: Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese economice
Articolul următorMarea resetare. Episodul 2020