Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, acuză Guvernul că practică „dubla măsură”: 90% din măștile vândute populației au fost „cârpe” care nu au oferit protecție anti-COVID, dar credincioșii sunt supravegheați cu elicoptere.

„Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au apărut retorii care se agită irațional că “ce alegi, Peștera sau ATI?” și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii. Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică. Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse “spre protecție” au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.

Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.

Pe care au tupeul să le și redenumească “acoperitoare faciale” doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure…

Statul practică prea mult dubla măsură”, a scris Eugen Tănăsescu pe pagina sa de Facebook. (sursa)

Articolul precedentNoi simptome asociate infectării cu SARS-CoV-2. Primele semne care ar trebui să ne atragă atenția
Articolul următorA plouat cu stele de general și decorații pentru beizadelele peneliste