timesnewroman.ro: Zile pline de realizări pentru Florin Cîțu, fost premier, fost președinte PNL și fost președinte al Senatului. De când WhatsApp a introdus posibilitatea de a-ți trimite singur mesaje, Cîțu are în sfârșit cu cine să mai schimbe și el o vorbă pe aplicație: cu el.

De când a pierdut rând pe rând toate funcțiile politice pe care le-a avut, Florin Cîțu nu a mai fost băgat de nimeni în seamă. Oricâte mesaje le-ar fi trimis el colegilor de partid, unul nu i-ar fi răspuns o dată înapoi.

Acum, în schimb, Florin Cîțu are discuții savuroase pe WhatsApp cu el însuși. Își dă bună dimineața la cafeluță, discută despre vreme, economie sau vacanțe, uneori își trimite și bancuri – la care râde de două ori, o dată când le trimite, o dată când le primește.

„Zilele mele sunt mult mai senine de când am și eu un interlocutor frumos și deștept cu care să mai schimb o vorbă pe WhatsApp”, i-a scris recent Florin Cîțu pe WhatsApp lui Florin Cîțu. (sursa)

Articolul precedentVremea azi, 20 iulie
Articolul următorPRESA. Lui Bolojan nu i-a ieșit cu aeroportul, ba chiar s-ar putea spune că l-a adus într-o stare de operare inferioară momentului în care l-a preluat