Pompierii din judeţul Bihor au intervenit, duminică, timp de 13 ore pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins peste o mie de baloți de paie. Focul a izbucnit după miezul nopţii, cauza izbucnirii incendiului reprezentând-o focul în spaţii deschise, transmite News.ro.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, incendiul a cuprins peste 1000 de baloturi de paie depozitate pe un câmp, în localitatea Târguşor din comuna Cherechiu.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în ISU Bihor în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, 13 august, în jurul orei 00.25.

”În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, flăcările se manifestau violent ameninţând să se extindă la alte sute de baloţi. Intervenţia de stingere a durat aproximativ 13 ore, de la ora 00.30 până la ora 13.30, operaţiunea fiind îngreunată de vizibilitatea scăzută pe timpul nopţii şi de depozitarea baloţilor în stive compacte şi suprapuse. Cei 27 de pompieri militari au reuşit să împiedice propagarea incendiului şi au salvat astfel aproximativ 300 de baloţi de paie”, transmite, duminică dup amiază, ISU Bihor.

Conform specialiştilor din cadrul ISU, cercetările au indicat drept cauză probabilă a evenimentului focul deschis în spaţii deschise. În urma incendiului nu au existat victime.

sursa: News.ro

Articolul precedentDe la Oradea mai zboară doar Tarom. Cine își dă demisia?
Articolul următorȘcolile cu cea mai scăzută rată de ocupare pe piața muncii (GRAFIC)