Noile ”relaxări” anunțate de Alexandru Rafila și Raed Arafat și de care ne vom „bucura” de astăzi sunt precum ciocolata pentru copiii mici – scrie printreranduri.net.

Un părinte grijuliu și responsabil nu-i poate da copilului său întreaga tabletă de ciocolată pentru că odrasla este în stare să o mănânce toată și își poate face rău (ajunge obez și diabetic). Așa că părintele porționează tableta în bucățele mici pe care le dă copilului drept recompensă pentru diferite fapte considerate „bune”. Esențial rămâne faptul că respectiva tabletă de ciocolată este împărțită cu țârâita!

Așa procedează și ”autoritățile” cu relaxările: ne dau înapoi din drepturi și libertăți puțin câte puțin, nu cumva să abuzăm de ele! Ne recompensează că am trecut (cumva) de valul 4, însă să nu ne-o luăm în cap. Trebuie să rămânem vigilenți și precauți, în stare de alertă: OMICRON este deja în România, iar valul 5 al pandemiei sosește după 15 ianuarie, așa cum a anunțat proaspătul ministrul al Sănătății, Alexandru Rafila.

După „relaxarea” de astăzi nu mai putem să le reproșăm ”autorităților” că ne țin închiși în case noaptea (ca pe hoți) sau că ne obligă să purtăm măști de ”protecție” (pe care oricum marea majoritate le-a purtat incorect sau nu le-a purtat deloc, deci nu au protejat mai cu nimic). Ne-au dat și două nopți de chefuri (de Crăciun și de Revelion) să ne distrăm, în rest program de puritani și de pocăiți: bem doar acasă, pe ascuns. Au băgat și testarea în Certificatul verde să nu se mai simtă majoritatea discriminată, însă în continuare nu din banii la comun, ci fiecare își plătește distracția. Cine are bani, poate rămâne nevaccinat! Săracii nu au decât să se vaccineze, dacă vor să ducă o viață ”normală”.

Așadar, ”autoritățile” au făcut ceva care e mai mult decât nimic, însă e mult mai puțin decât ar fi trebuit să fie! Ei s-au prefăcut că ne relaxează, noi ne prefacem în continuare că le suportăm ”măsurile”. (printreranduri.net)

Articolul precedentMinistrul penelist Florin Roman a trimis ziarului Libertatea 10 pagini din lucrarea de master, care sunt 100% copiate. Transformarea digitală a României, condusă de un PLAGIATOR!
Articolul următorCa să vezi… Cum apăra Cioloș, acum abia un an, un candidat USERIST DUBLU CONDAMNAT PENAL, dar reabilitat… #SCÂRBĂ