În calitate de Vicepreședinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților – scrie deputatul bihorean Ioan Mang – am participat, împreună cu domnul senator Ștefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu domnul Radu Moldovan, Președintele CJ Bistrița-Năsăud și mulți colegi din conducerea PSD Bihor (printre care și primarii comunelor din zona Beiuș-Ștei), la inaugurarea noii fabrici Leoni din Beiuș.

Firma Leoni, cu cei peste 12.000 de angajați în România, este unul din cei mai importanți angajatori și exportatori din domeniul cablajele auto din țara noastră. Noua investiție din Beiuș a firmei se ridică la peste 17 milioane de euro și va genera 1200 de noi locuri de muncă, fiind astfel cel mai mare investitor și angajator din municipiul Beius.

De amintit și implicarea acestei firme în viața comunităților unde au fabrici, în special prin parteneriate cu Liceele tehnologice din acele zone dar și cu facultățile tehnice din apropiere, participând atât la dotarea unor laboratoare dar și la asigurarea de locuri pentru practică în cadrul fabricilor Leoni.

Mulțumesc domnului ministru Ștefan-Radu Oprea pentru participarea la acest eveniment important pentru cetățenii din municipiul Beiuș și din comunele învecinate!

Mulțumesc conducerii Leoni din România pentru invitația de a participa la inaugurarea fabricii din Beiuș și le urez mult succes în întreaga activitate – a mai scris deputatul bihorean. (sursa)

Articolul precedentS-a câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49, peste 10 milioane de euro
Articolul următorÎn băncile din România, depozitele persoanelor fizice au crescut cu 148% în ultimul deceniu, de la 122 miliarde de lei în 2012, la 303 miliarde de lei la finalul lui 2022. Salariul mediu a crescut cu 190%