Florin Citu a sustinut marti, pe 29 iunie, un discurs de la tribuna Parlamentului, cu ocazia prezentarii motiunii de cenzura, in timpul caruia a afirmat ca este singurul liberal care s-a opus colaborarii cu PSD, declaratie taxata joi de Adriana Saftoiu, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu a declarat ca este “singurul care s-a opus sistematic oricarei colaborari cu PSD”. La asa declaratii nu ai cum sa nu te enervezi. Cand PNL, in perioada in care dl Citu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au si devenit, acum, parlamentari PNL, nu retin nici macar o declaratie a dl Citu prin care sa critice asemenea racolari. Liniste totala in dreptul lui.

Cei care au facut-o au decontat- si nu asta ar fi marea problema-, dar sa te prezinti ca te-ai opus sistematic “colaborarii cu PSD” e cam mult. Cu ceva eforturi poate se gasesc niste declaratii care sa nu fie contrazise de realitate”, a scris Adriana Saftoiu pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentSTENOGRAME: ”Din 2019 au ieșit trei miniștri, voi nu știți ce cheltuială a fost/ Io am zis un 3% să nu exagerez/ Nu, se ia 5 sau 10% din contract/ Din toată valoarea?/ Normal că din toată valoarea”
Articolul următorAcord istoric pentru taxarea cu 15% a multinaționalelor. Guvernul Cîțu tace mâlc