Senatorul bihorean Florian Bodog atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra faptului că de luni de zile, actuala coaliție este exclusiv concentrată asupra luptelor interne de preluare a puterii, atât în PNL cât și în USR+, nimeni nemaifiind cu adevărat preocupat de guvernarea țării, într-un context economic și medical extrem de grav.

De 9 luni, scrie fostul ministru al Sănătății, liderii de “dreapta” se ocupă exclusiv de luptele lor interne, guvernarea fiind abandonată până după alegerile din PNL și USR. Guvernanții ne arată, cu vârf și îndesat, că adevăratul sens al sintagmei “ei ne guvernează” este, de fapt, “ei nu guvernează”!

De altfel, chiar prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a recunoscut că abia după 25 septembrie, data alegerilor interne din PNL, partidul său, despre care speră că nu e format din tâmpiți, se va concentra și pe guvernare…

„Sa terminam cu alegerile pe 25, sa speram ca nu terminam si partidul, ca terminam doar cu alegerile. Dupa 25 trebuie sa ne ocupam exclusiv de guvernare. Daca nu vom face asta, daca nu ne vom asuma reforma si folosirea banilor de la UE, credeti-ma ca nu ne va ierta nimeni. Avem 3 ani in care putem construi (…)  eu vreau sa cred ca vom face ceva in 3 ani de zile, ca nu suntem chiar tampiti”, a declarat Rareș Bogdan.

sursa

Articolul precedentRomânia, penultimul loc în UE la vaccinare
Articolul următorAdevăratul indicator al CRIZEI: numărul de angajaţi a coborât pentru prima dată sub 4 milioane!