Alianţa pentru Unirea Românilor a dezminţit marţi informaţia potrivit căreia actorul Dan Puric este candidatul AUR la alegerile prezidenţiale din acest an.

”Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a precizat formaţiunea politică.

Potrivit AUR, Dan Puric şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.

”Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a informat formaţiunea politică. (sursa)

Articolul precedentVacanța mobilă 2024. Când au elevii și profesorii liber în februarie, în funcție de județul în care sunt (HARTA)
Articolul următorPremieră pentru economia României. PIB-ul pe cap de locuitor va ajunge în 2024 la 20.000 de euro