Două aeronave TAROM au plecat spre Tel Aviv, sâmbătă seară, pentru cetățenii români prinși în zona de conflict.

Cele două zboruri care au decolat la 21:14 și la 21:34 sunt așteptate să ajungă înapoi la București la 03:38, respectiv la 04:00.

„Compania TAROM anunță suplimentarea zborurilor dinspre Tel Aviv spre București, în această seară – noaptea 7-8 octombrie 2023, cu zborul RO1156 care va opera la ora 00.05 (ora Israel) în data de 08 octombrie 2023”, anunță compania TAROM.


Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air au transmis sâmbătă, 7 octombrie, că zborurile către și dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie, au fost anulate, în contextul conflictului violent.

Pasagerii își pot recupera banii sau pot reprograma zborurile.

„Ca urmare a situației din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare.

Recomandăm pasagerilor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu.” (sursa)

Articolul precedentVine un val de frig, cu temperaturi care pot scădea și cu 13 grade. Când se va încălzi vremea iarăși
Articolul următorAtacul teroriștilor Hamas va rămâne în amintire ca un eşec usturător al serviciilor de informaţii israeliene. Momentul ‘Pearl Harbor’ al Israelului