Fostul ministru al Sănătății, senatorul PSD Florian Bodog, o acuză pe Ioana Mihăilă (USR) că a mințit în timpul audierilor de aseară, din Parlament!

Astfel, aceasta a susținut că spitalele din România dispun de suficiente medicamente anti-Covid. Din păcate, scrie Florian Bodog, aceasta a mințit, și dă un exemplu chiar de la spitalul unde soțul Ioanei Mihăilă a fost angajat chiar când aceasta era ministru!

”Tupeul Ioanei Mihăilă, despre care s-a dovedit că nu a făcut nimic pentru a preveni valul patru al pandemiei, este imens! Nu doar că doamna respectivă s-a prezentat ieri la audieri în Parlament, dar a și mințit! Fără să clipească!

Astfel, Ioana Mihăilă a declarat aseară că spitalele au deja, sau au la dispoziție, stocuri suficiente de medicamente anti-Covid. Din păcate, și este tragic, a mințit! Nu doar că spitalele nu au stocuri suficiente de medicamente, dar și din comenzile pe care le fac nu li se onorează nici 10%.

La Oradea, de exemplu, Spitalul Municipal, spital Covid, a solicitat câteva zeci de mii de pastile de Favipiravir și a primit doar câteva sute. Este spitalul unde soțul doamnei ministru a fost angajat – chiar în mandatul ei de ministru – după mai multe încercări ratate și după un “concurs” la care s-a prezentat (!) singur.

Și Spitalul COVID din Oradea, ca peste tot în țară, este plin, medicii sunt epuizați, iar useriștii, cu un tupeu criminal, vorbesc de responsabilitate.” (sursa)

Articolul precedentDrulă (USR): Au existat presiuni politice să nu se rezilieze contractul cu Trameco pentru lotul din Autostrada Transilvania
Articolul următorIohannis, ȘI NU GUVERNUL, a anunțat noile restricții pentru români. O să înfrângem, IAR, pandemia…