După o zi maraton de audieri, și ultima propunere USR pentru un ipotetic cabinet Cioloș, bihoreanca Ioana Mihăilă, a primit aviz negativ din partea Parlamentului, cu 7 voturi pentru, 18 contra și 9 abțineri.

Ioana Mihăilă, alături de premierul demis Cîțu (PNL) se numără printre principalii vinovați direcți – persoane în funcții înalte care ar fi putut face ceva, pentru lipsa de pregătire a luptei împotriva valului patru al pandemiei, preferând să se ocupe, chiar dacă indirect, de angajarea propriului soț la Spitalul Municipal din Oradea, sau de privilegierea sistemului medical privat, din care provine, față de cel public, cu bani de buget însă.

De altfel, Mihăilă și-a recunoscut vina, însă în presa străină. Cu toate acestea, a avut suficient tupeu pentru a cere, iar, încrederea Parlamentului!

În schimb, dacă doar jumătate din ce a afirmat Ioana Mihăilă despre Florin Cîțu sau ministrul Dan Vîlceanu în cursul audierilor ar fi adevărat, autoritățile competente ar avea material suficient pentru zeci de dosare PENALE. Desigur, cu doamna Mihăilă inclusă.

Articolul precedentIohannis anunță că urmează noi restricții, probabil mai dure
Articolul următorDupă ce l-a desemnat pe Dacian Cioloș ca să cîștige timp, Klaus Iohannis apelează la Pandemie. Tot ca să cîștige timp