Soțul ministrului demisionar al Sănătății, Ioana Mihăilă, s-a angajat, la începutul lunii septembrie, din postura de singur candidat, la Spitalul Municipal din Oradea, ca medic radiolog. Mihai Gâdea a prezentat, luni, în emisiunea Sinteza Zilei, mai multe documente care arată în ce împrejurări a ajuns Marius Călin Mihăilă să ocupe postul respectiv.

Potrivit BihorNews.ro, concursul de la Spitalul Municipal din Oradea s-a desfășurat cu toate probele organizate într-o singură zi, iar pentru postul de radiolog a existat un singur candidat, chiar soțul ministrului Sănătății, Marius Călin Mihăilă.

Tot BihorNews.ro notează că Marius Mihăilă a încercat de mai multe ori să ocupe un post de radiolog, dar nu a câștigat concursul.

Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea Sinteza Zilei de luni seară, documentul prin care acesta a fost angajat, în data de 3 septembrie 2021 la Spitalul Municipal din Oradea. Dar si un ordin de ministru, semnat chiar de Ioana Mihăilă, în aceeași perioadă în care soțul nu reușea să se agajeze pe un post de radiolog, de finanțare cu suma de 450.000 de lei către secția de Radiologie, a Spitalului Județean din Oradea.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Oradea, cele două spitale ar fi trebui să treacă sub aceeași conducere. Hotărârea finală în acest sens va fi luată de noul ministru al Sănătății, prin ordin de ministru. (antena3.ro)

Articolul precedentTopul celor mai puternice judeţe. Sunt responsabile de jumătate din valoarea totală a salariilor plătite în România
Articolul următor#WOW! Avem creștere big time! La curent, la gaze, la pandemie…