În vreme ce ministrul Sănătății, useristul Vlad Voiculescu, se plimba bine mersi, neamendat și fără mască prin Parlament, în loc să fie la minister, mii de oameni din toată țara au ieșit din case pentru a doua seară consecutiv, inclusiv 2.000 la Oradea, pentru a protesta împotriva lipsei de coerență și de rezultate ale guvernului de dreapta în lupta cu pandemia dar mai ales împotriva măsurilor restrictive care nu au fost nici de ajuns explicate, nici motivate, Guvernul optând pentru impunerea lor prin politici de forță.

La Oradea, așa cum se vede din filmările de mai jos, realizate de cititorii BihorNews.ro pe bulevardele Decebal și Dacia, mobilizarea a fost cu adevărat impresionantă.

Printre altele, s-a scandat pentru LIBERTATE, JOS CU TRĂDĂTORII, IEȘIȚI DIN CASĂ DACĂ VĂ PASĂ, dar și împotriva Guvernului și a lui Raed Arafat, împins puternic de PNL în față, inclusiv azi, pentru ca nemulțumirile legitime ale oamenilor să nu se îndrepte împotriva principalului partid de guvernământ. Strategie ratată!

Pe lângă Oradea, mii de protestatari au ieșit în stradă la București, Arad, Sibiu, Satu Mare, Iași, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca sau Ploiești.

Filmare bulevardul Decebal.

UPDATE ora 22:00, bulevardul Dacia.

Articolul precedentÎn aplicarea măsurilor de restricție, Regimul Iohannis pariază pe politica Pumnului
Articolul următorMașinile Google Street View revin la Oradea și la Salonta