Știți care e diferența dintre 3,83 și 4,07? Strict matematic, este vorba doar de 0,24. În realitate însă, atunci când “autoritățile” statului comunică date contradictorii, este vorba despre lipsa de profesionalism a celor care se “luptă” cu pandemia!

Oficialii statului și fruntașii județului și-au dat cu stângul în dreptul ieri, atunci când au comunicat rata de infectare înregistrată în Oradea.

Acum, degeaba mai vin cu explicații… Au dovedit că nu sunt capabili să combată eficient pandemia. În schimb, iată, se pricep foarte bine să explice și să măsluiască datele!

Problema este că după o astfel de gafă de proporții, încrederea oamenilor în “autorități” s-a evaporat. Pe bună dreptate, orădenii se întreabă: oare care este rata reală din Oradea și pe cine să mai creadă? Oare cine a mințit: prefectul Țiplea sau Arafat?

Și guvernanții de “dreapta”, în frunte cu Cîțu, se mai miră că românii nu au încredere în măsurile lor ineficiente și controversate. (sursa)

Articolul precedentPrimăria Țețchea mobilizează tinerii și mediul privat pentru accelerarea colectării selective (VIDEO)
Articolul următor”Realizările” lui Vlad Voiculescu în trei luni: broșuri, plicuri inscripționate și mai mulți urmăritori pe Facebook