Doar că, spre nefericirea noastră, la numărul de concetățeni infectați. Suntem pe locul 11 în țară!

Iar asta după ce de aproape o săptămână, presa – și locală și națională, ca la un semn (!!) nu mai prididește să ne laude conducătorii, apreciind, în timp ce le pupă dosurile competente, faptul că ei înșiși nu s-ar lăuda!… Chiar ne iau pe toți de proști? Așa ușor să le fie?

Desigur, mai marii noștri liberali de pe Criș, ocupați cu… propaganda, nu s-au obosit nici până acum să ne spună de exemplu, de ce a fost închis centrul de carantină de la liceul Brâncuși, cum și unde au fost mutați acei oameni și câți erau infectați?

Oradea, ne scria recent un cititor, are o reputație de invidiat între orașele din România. Rând pe rând, am aflat că a fost orașul cel mai verde, cel mai sigur, cel mai bine gospodărit, cu cele mai multe fonduri atrase, câte și mai câte… Tot așa, rând pe rând, toate aceste mărețe „realizări” au fost contrazise de realitate, dovedindu-se a fi simple minciuni, bine promovate pe bani publici!

SĂ NE FEREASCĂ DUMNEZEU!

Pe teritoriul României au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 482 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. Cele mai multe cazuri sunt la Suceava, unde marți au fost confirmate peste 300 de noi îmbolnăviri, după ce au fost infectați pacienții și îngrijitorii dintr-un centru de recuperare din județ.

Repartizarea cazurilor de COVID-19, pe județe:

1.Alba 155

2.Arad 423

3.Argeș 98

4.Bacău 117

5.Bihor 294

6.Bistrița-Năsăud 116

7.Botoșani 314

8.Brașov 345

9.Brăila 18

10.Buzău 15

11.Caraș-Severin 64

12.Călărași 47

13.Cluj 263

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.