Oradea are o reputație de invidiat între orașele din România. Rând pe rând, am aflat că a fost orașul cel mai verde, cel mai sigur, cel mai bine gospodărit, cu cele mai multe fonduri atrase, câte și mai câte… Tot așa, rând pe rând, toate aceste mărețe „realizări” au fost contrazise de realitate, dovedindu-se a fi simple minciuni, bine promovate pe bani publici!

Iată cel mai recent exemplu!

Astăzi, am aflat din presă că Oradea a ajuns un „model” de bune practici în domeniul sanitar. Cum ar spune premierul Orban, autoritățile locale au luat măsuri ”pentru a crește riscul de infectare”.

Despre ce este vorba.

Iei un grup de peste 100 de cetățeni proaspăt întorși din Diaspora și îi bagi pe toți grămadă – fără să îi testezi – în carantină într-un internat de școală dintr-un cartier aglomerat al orașului. Peste o săptămână, afli că nu ți-ai făcut cum trebuie treaba și că cetățenii respectivi s-au infectat unul pe altul cu coronavirus. Ups! Ce fac autoritățile competente într-o astfel de situație nefavorabilă imaginii lor publice de salvatori ai poporului de coronavirus?

puteți citi articolul întreg aici

Articolul precedentTrump suspendă finanțarea SUA pentru OMS!
Articolul următor”Surpriza” din decretul prezidențial: bunurile ne pot fi rechizitionate și putem fi obligati la muncă în folos public!