Liderul PNL Florin Cîţu a criticat dur, luni, la Parlament, campania demarată de Guvern pentru sancţionarea firmelor care au crescut preţurile la carburanţi, săptămâna trecută, el arătând că, dacă este un singur caz de abuz al instituţiilor statului împotriva sectorului privat, în această perioadă, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă şi el va cere demiterea lor imediată, relatează News.ro.

”Am văzut săptămâna trecută un desant al instituţiilor statului împotriva companiilor private, pentru că, aşa ne spuneau cei care au făcut acest desant, preţurile au crescut nejustificat. Ceea ce am făcut atunci eu sper să se oprească, pentru că acest atac împotriva sectorului privat nu face bine în acest moment. Avem nevoie de un sector privat care să performeze, puternic, nu un sector privat hăituit”, a spus Cîţu.

El a precizat că au fost tot felul de ”declaraţii bombastice, la televizor, din partea unor şefi ai unor instituţii ale statului, care se duc ei şi, deşi nu au atribuţii în dinamiza preţurilor, spuneau cum vor veni ei şi vor face şi vor drege şi preţurile se vor schimba şi au dat de fapt amenzi pe altceva”. ”Aşa ceva nu admit, este inadmisibil, şi vă spun că dacă este un singur caz de abuz al instituţiilor statului împotriva sectorului privat, în această perioadă, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă, voi cere demiterea lor imediat. Sper să nu existe niciun caz de abuz”, a spus Cîţu.

Potrivit liderului PNL, în acest moment, când avem nevoie de impozite la buget şi de locuri de muncă, ”să trimiţi toată ziua, targetat şi de fapt să nu ai niciun fel de rezultat, doar să faci campanii de televizor, i se pare inadmisibil”. Cîţu a precizat că ”au dat amenzi pe cu totul şi cu totul altceva”, pentru că nu aveau atribuţii. ”Un singur caz de abuz, şi aceşti oameni pleacă acasă”, a mai spus Cîţu. (sursa)

Articolul precedentCe semnifică sunetul sirenelor de alarmare a populației
Articolul următorIda Pazman, meșter popular: Noua conducere a Cetății Oradea nu înțelege că din toate acestea nu se poate face un business și nu am cum să plătesc mii de lei lunar pentru a continua munca în favoarea tradițiilor. Adio Cetate!