Cartierele tradiționale nu vor fi batjocura Primăriei și a ziarelor plătite prin reclame! – scrie Coaliția Rogerius într-o postare pe facebook (referitoare la Regulamentul de salubritate din Oradea).

În “articolul” publicitar de săptămâna trecută (n.r. – dintr-un ziar local) au fost strecurate câteva erori grosolane:

1) când s-a consultat Primăria / Direcția Tehnică cu asociațiile de proprietari? Poate la secret, că membrii Coaliției Rogerius nu au primit invitație nici via e-mail nici telefonic la aceste “întâlniri de taină”.

Eventual cu câțiva tovarăși-președinți înregimentați politic, de prin cartierele noi, cei care au spus Da experimentului eșuat cu brio “Plătești cât arunci!”

2) Nu mai încălziți ciorba cu “treceți la amenințări și amenzi”, faceți odată țarcurile funcționale, iar angajații RER să nu mai lase deschise ușile cu orele! Chiar nu este greu de înțeles pentru cei care au trecut clasa zero.

3) Primăria să nu caute metode să educe populația de la blocuri! Mulțumim, de mici copii am știut gestiona deșeurile din apartamente, nu ne mai jigniți, faptul că după atâtea zeci de mii de euro de campanii rezultatele sunt slabe, ar trebui să vă faceți o analiză internă, nu aceași amenințare cu Miliția Locală și controale anapoda! – mai scrie Coaliția Rogerius. (sursa)

⛔

Articolul precedentÎn timp ce Iohannis își caută loc de muncă pe la Bruxelles, Polonia, Germania și Franța promit să facă din UE „o putere de securitate și apărare”
Articolul următorCod portocaliu de ninsori abundente. Meteorologii au anunțat unde se va depune un strat consistent de zăpadă (HARTA)