Un fost ministru al Sănătății de la PSD a resuscitat un deputat PNL!

Este vorba despre bihoreanul Florian Bodog, medic chirurg și fost ministru, care a ajutat o altă persoană – un deputat membru al PNL Bihor – care leșinase.

Întreaga scenă s-a petrecut în avionul Tarom care opera azi dimineață cursa Oradea-București.


citiți și: Omenia și dorința de a ajuta nu au dispărut, desigur, de la Spitalul Județean din Oradea!


Se pare că un coleg al deputatului liberal ar fi cerut ajutor și l-a primit urgent de la fostul ministru al Sănătății.

Bodog a precizat că au aşteptat în aeroport aproximativ trei ore până la îmbarcare şi, probabil, pe fondul oboselii acumulate, colegul a suferit cel mai probabil o lipotimie, dar şi-a revenit în câteva minute.

Florian Bodog, senator PSD: Unui coleg deputat i-a venit rău şi i-am acordat primul ajutor împreună cu domnul profesor Suciu de la Maternitatea Polizu. După câteva minute şi-a revenit. S-a pus problema unei aterizări de urgenţă la Cluj, dar mi-am asumat răspunderea şi am ajuns în siguranţă la Bucureşti. L-am ajutat să respire, atât. 

Ioan Cupșa, deputat PNL: Am avut probabil o cădere de calciu. Mi-am pierdut cunoştinţa, am nişte probleme, nu de acum, de mai mulţi ani. Suntem cunoscuţi de mulţi ani şi domnul Bodog m-a ajutat. 

Ambulanța i-a așteptat pe aeroportul din București și deputatul a fost transportat la spital.

Fostul ministru al Sănătăţii a explicat că nu a fost vorba de un caz de viață și de moarte, iar în momentul în care s-a pus problema aterizării de urgenţă la Cluj-Napoca “şi-a asumat răspunderea” şi au continuat drumul până la destinaţie, la Bucureşti.

“Am mai avut astfel de episoade pe cursele Tarom. Eu sunt ghinionist din punctul ăsta de vedere”, a adăugat Bodog.

În 2017, Florian Bodog a mai salvat un bărbat căruia i se făcuse rău, tot în avion. (sursa)

Articolul precedentPeste jumătate dintre români folosesc TV-ul ca principală sursă de informare. Ce cred despre dezinformare (sondaj INSCOP)
Articolul următorIohannis spune că a aprobat tranzitarea prin România a echipamentelor donate de către Finlanda Ucrainei! Dacă ne uităm la hartă, e tare ciudat…