Clienții RCS-RDS din mai multe orașe din România – inclusiv din Oradea, au avut miercuri seară o serie de probleme importante, timp de zeci de minute, cu furnizarea internetului și a cablului TV de la Digi. Mai mult, și site-ul digi24.ro a fost indisponibil o scurtă perioadă de timp.

bonații RCS-RDS nu au avut internet și cablu miercuri seară, în jurul orei 22.00, pentru circa 15 – 20 de minute. Astfel, a picat internetul în București, dar și în Oradea, Iași, Brașov sau Alexandria.

Din primele informații se pare că o vreme nu a funcționat nici site-ul postului de știri Digi24, acesta prezentând eroarea ”404 Not Found”. La scurt timp după ce problema cu internetul a fost rezolvată, site-ul a devenit și el disponibil din nou.

Prima reacție oficială a Digi România

“Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale țării. Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcționează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei”, a anunțat Departamentul de Comunicare și CSR al Digi România. (capital.ro)

Articolul precedentȘefa barourilor europene atenționează Guvernul să nu încalce independența avocaților
Articolul următorDe ce o supradoză de paracetamol poate ucide? Medicamentul nu trebuie luat nici preventiv