Consiliul Județean Bihor are pregătite proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere prin fonduri europene, scrie Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, responsabil în acest domeniu.

Am transmis Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest nu mai puțin de 11 proiecte finanțabile prin Programul Operațional Regional 2021-2027!

Zece dintre aceste proiecte vizează reabilitarea și modernizarea a peste 155 km de drumuri județene în valoare de 91,6 milioane euro! Este vorba despre cea mai mare sumă și cei mai mulți kilometri reabilitați din toată regiunea de Nord Vest a României! Mai jos puteți găsi lista cu toate propunerile noastre de investiții.

De asemenea, în viitorul mandat, dorim să construim Centura Zonei Metropolitane Oradea. Acest proiect nou vizează o variantă ocolitoare în regim de drum expres cu 4 benzi, care să asigure legătura între DN 79 (Nojorid), DN 76 (Băile Felix) și DN1 (Oșorhei). Drumul va avea o lungime de 21,1 km, iar valoarea proiectului se ridică la 55 milioane euro. Am inclus pentru dumneavoastră harta cu ruta viitoarei centuri. (sursa)

Articolul precedentO româncă a primit 50.000 de euro de la iubitul sirian, în Austria, apoi l-a părăsit. Și a mai primit 1.500 de euro!
Articolul următorHoții au spart zeci de birouri la Parlamentul European. ”Este un scandal uriaș”