Rer-ui Rer și iarăși Rer…, ne scrie o orădeancă. Doamna, care se afla în această după-masa pe strada William Shakespeare din Oradea, a sur-prins o echipă a RER în exercițiul, probabil, uneia dintre preocupările ei favorite: tăieril…, pardon!, toaletarea de copaci sau, pe românește, tăiatul de crengi. Posibil ca însuși cuvântul toaletare să permită firmei facturarea serviciilor la prețuri mai mari. Cine știe…

Oricum, orădeanca s-a arătat extrem de nemulțumită de faptul că în zona unui liceu, în perioada ieșirii elevilor de la școală, echipa RER nu s-a sinchisit să avertizeze trecătorii cu privire la operațiunea în plină desfășurare, deși ea se întâmpla lângă o școală și deasupra unei alei! Niciun panou, niciun con portocaliu, doar sunetul drujbei, de undeva, de sus, dintre crengi, ne scrie aceasta. Feriți-vă singuri copiii de RER, mai scrie doamna.

Curat lucru, am adăuga noi, în a șasea cea mai bună (sic!) destinație europeană, atât localnicii cât și turiștii au ce vedea. Civilizație, în primul rând și lucrul bine făcut… Pe lângă, să nu uităm, țânțari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.