Din două, una: ori suntem, ori nu suntem!

Dacă, într-adevăr, suntem – deși între timp s-a descoperit că Primăria Oradea a CUMPĂRAT titlul respectiv, nu putem accepta ca și în 2022, la fel ca și anul trecut, la fel ca și acum doi ani, la fel ca și oricând, să ne mănânce țânțarii! Mă rog, țânțăroaicele, dat fiind că masculii respectivei specii sunt vegetarieni… Nu putem accepta pentru simplul motiv că în toate celelalte destinații similare, acest lucru nu se mai întâmplă de decenii! Toată propaganda plătită din banii orădenilor ca să se laude șmecherii peneliști prin presă nu îi poate face pe eventualii turiști străini să uite că au fost atacați permanent, noapte de noapte!

Doar că, din păcate, nu suntem. Din păcate, administrația penelista se comportă, pe bani publici însă, ca și somitățile din trecut care își cumpărau titluri de academicieni și pe care, desigur, atenta propagandă de acum îi supunea atunci oprobriului.

Suntem orașul în care unii orădenii preferă să se prefacă, doar ca să trăiască cu gândul că locuiesc în cine știe ce metropolă, în vreme ce iau salarii sub cele de la Botoșani! Asta suntem. Orașul în care, an de an, ne mănâncă țânțarii, iar propaganda ni-i prezintă, cum altfel, ca pe niște salvatori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.