Da. Ilie Bolojan este de vină pentru că în toamna lui 2021, la Oradea, încă ne mănâncă țânțarii! O cititoare ne scrie azi că ieșit acum trei zile în zona Cetății, a încasat, scurt, ȘAPTE mușcături – înainte să apuce să fugă spre bloc și de atunci se chinuie cu urmările…

Din 2008 și până în 2020, te-ai fi așteptat de la cel mai primar al țărișoarei, să fi pus în practică proceduri anuale care să ne scape, anual – desigur, de acest flagel. Nu e așa.

Te-ai fi așteptat ca și urmașul lui Bolojan la Primăria Oradea să facă, totuși, ceva. Sau, măcar el. Nu e așa.

Pentru cei mai iertători, amintim faptul că domnul Bolojan este considerat, urmare a unei campanii de imagine fantastice, pe durata a ani de zile, finanțată generos și executată la virgulă, marele primar al țării, cel mai performant, cel mai vizionar, cel mai cum vreți. Astfel, pentru cei care acceptă această variantă – că el ar fi sursa, izvorul, fantasticei dezvoltări a marii noastre metropole de pe Criș, în care toate s-au făcut…, în care toți trăiesc bine și își permit de toate, tot la fel, sunt obligați, e musai, să accepte că tot domnia sa este și sursa mușcăturilor de țânțari care ne chinuie an de an. Nu merge una fără alta, doamnelor și domnilor.

Dar e bine că facem companii aeriene de stat, mari liberali…, în vreme ce lucrurile mărunte, Doamne feri, ne omoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.