Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, a organizat în data de 16.09.2021 la Arena ”Antonio Alexe” din Oradea, Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Evenimentul a fost unul de succes, având în vedere rezultatele obţinute. Au fost prezenţi un număr de 56 de angajatori, care au oferit 1.223 de locuri de muncă, iar în urma vizitei a unui număr de aproximativ 900 de persoane în căutarea unui loc de muncă, peste 250 dintre aceştia au fost selectaţi pentru un interviu final sau pentru angajare. Precizăm faptul că rezultatele vor fi monitorizate în continuare.

Au fost oferite 12 cursuri de formare profesională pentru care se fac înscrieri în luna septembrie 2021 şi anume: administrator de condominii, ajutor bucătar, bucătar, competenţe comune – comunicare în limba engleză, competenţe comune – comunicare în limba germană, coafor, cofetar patiser, femeie de serviciu, lucrător finisor pentru construcţii, lucrător în tâmplărie, muncitor plantaţii şi amenajare zonă verde, sudor electric.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor

Articolul precedentPână la Bolojan, te mănâncă țânțarii
Articolul următorLa numai 15 ani, orădeanca SONNI a lansat o piesă care va ajunge în top!