timesnewroman.ro: Nici n-a anunţat bine că se apucă de crescut vite Angus şi Wagyu, că deja s-a răsgândit! Mogulul Facebook, Mark Zuckerberg, a învăţat de la un angajat român că poate folosi mult mai eficient terenul imens din Hawaii pe care îl deţine dacă înfiinţează o livadă de pruni pentru trăscău.

„Eu m-am angajat la domnu’ Mark ca văcar, dar m-am luat de cap când am văzut cât e de muncă la astea, Kobe şi Black Anus sau cum le zice. Tre’ să le faci şi masaj, dă-le drecu de vaci!”, spune Gelu, românul de la Facebook.

„Aşa că l-am luat deoparte pe domnu’ Mark şi i-am zis: auziţi, şefuţu, nu mai bine punem noi nişte pruni sănătoşi? Şi am scos din valiză două ţoiuri şi un bidon de ţuică, să-i arăt ce minunăţii poţi face cu prunele.”

Cucerit de licoarea magică şi mult mai uşor de produs decât carnea de vită marmorată, Mark Zuckerberg a anunţat imediat că închide ferma de vaci şi o demolează, iar Gelu va fi numit şef peste cazanele şi butoaiele noii distilerii de rachiu „Ţuikerberg şi Verişorii”.

„Cu această ocazie, compania Meta se va redenumi Eta, pentru că Gelu m-a învăţat că nu e bun metanolul în ţuică, că orbeşti. Hai noroc, Gelule, trăi-ţi-ar Meta!”, a glumit miliardarul american, care arată mult mai uman de când are un pic de roşu în obraji. (sursa)

Articolul precedentFace Bulgaria presiuni pe Austria? Fiscaliștii și vameșii, controale masive, în același timp, la BILLA și OMV
Articolul următorCătălin Rus, cofondator al Prime Dash, un fintech pornit din Oradea: Suntem parte dintr-un consorţiu care va analiza cu ajutorul AI, pentru Departamentul Economiei din Dubai, sute de mii de cereri de finanţare ale IMM-urilor